BEZPEČNÉ CLOUD ŘEŠENÍ VE SPOLUPRÁCI S ALGOTECH

Zajišťuje vysoký výkon založený na high-end technologiích.O chod a bezpečnost se stará specializovaný servisní tým.  V průběhu roku 2021 bude Algotech Cloud začleněn do katalogu cloud služeb pro státní správu dle platné legislativy.

Co cloudové řešení přináší?

Vlastní datové centrum
V ČR je pravidelně obměňováno na nejvýkonnější generaci hardwaru včetně 2 záložních lokalit umístěných na území ČR.
Naplňuje nejvyšší standardy včetně standardu TIER III, podmínek PCI DSS a certifikaci bezpečnosti informací ISO 27001.

Garantuje dostupnost systémů až na úrovni 99,99 %. 
Díky zrcadlení ve více redundantních lokalitách usnadňuje řešení okamžité zotavení po havárii a zajišťuje provozní kontinuitu. 

Eliminuje investiční a neočekávané náklady na nákup hardwaru a provoz vlastních serverů (CAPEX). Platíte za reálný výkon, který vaše systémy potřebují.

Řešení je spojeno se zálohovacím softwarem Veeam Cloud Connect. Pomocí tohoto SW budou produkční virtuální servery zálohovány.

Program Veeam Cloud Connect integruje hostované úložiště záloh (tzv. cloudové úložiště) přímo do konzole pro zálohování Veeam.

Není požadována síť VPN ani samostatná konzole. Cloudová úložiště fungují stejně jako ostatní úložiště záloh, ale jsou dostupná 
i v případě, že dojde ke ztrátě primární zálohy nebo datového centra. 

Způsob a frekvence zálohování je navržena formou:
/ kompletní záloha 1x týdně
/ přírůstková záloha 1x denně
/ doba uložení záloh po dobu 2 týdnů
/ zálohovací plán je možné upravovat

Dodržování pravidla 3-2-1 díky cloudovému zálohování 
Pravidlo „3-2-1“ uvádí, že musíte uchovávat tři kopie dat na dvou typech úložišť s jednou kopií na vzdálené lokalitě (tzv. “offsite). Ukládání záloh “offsite” může být náročné z důvodu omezení šířky pásma, rychlého růstu objemu dat a nedostatku zdrojů nutných k vytvoření nebo správě skutečného externího úložiště záloh. 

S produktem Veeam Cloud Connect můžete „pravidlo 3-2-1“ uplatňovat bez plýtvání penězi a prostředky za další umístění nebo za rozšiřování šířky pásma – využijte služby úložiště pro cloudové zálohování a získejte výhody technologie integrované akcelerace sítě WAN společnosti Veeam a mnoho dalších výhod. 


 

Napište nám.